Kritiek op uitmelken André Hazes Sr

0
Kritiek op uitmelken André Hazes Sr
Foto: Isopix

Er was woensdag een stormloop op spullen met de beeltenis van de overleden Nederlandse zanger André Hazes in de Nederlandse vestigingen van Lidl. Rachel Hazes had de supermarktketen toestemming gegeven om een hele kledinglijn te verkopen. Een badjas, een t-shirt, slippers, hoodie, boxershorts, een strandlaken, een koeltas, als het maar geld opbrengt. Er is in Nederland dan ook wel wat kritiek, want de weduwe van André Hazes zou er alles aan doen om haar overleden man commercieel uit te knijpen.

“Treurig! Triest! Ongekend! Ziekelijk!”, schrijft iemand op Twitter.

“Andre Hazes sr… de melkkoe van Rachel en jr. De een zijn dood, is de ander zijn brood. Dat is hier met recht op van toepassing”, reageert een andere fan van Hazes. “Er is niks dieper dan deze dieptepunt… Andre Hazes kleding bij de Lidl “

“Beste LidlNederland, hadden jullie niet gewoon nee kunnen zeggen tegen #rachelhazes? Al die zooi van #andrehazes! Iedere keer die K(ut)reclame op tv! Hij is dood ja jammer en te vroeg maar het is niet anders! Het was een pdf*ele zuiperd die nu gewoon met rust gelaten moet worden”, lezen we op Twitter.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven