Nick uit Big Brother veilt schilderij voor Kom op tegen kanker

0
Nick uit Big Brother veilt schilderij voor Kom op tegen kanker
Foto: Play4

Nick Kraft uit Big Brother toont zijn goede hart en veilt een schilderij voor het goede doel.

“Dit is het mooiste en zeldzaamste kunstwerk dat ik ooit heb gemaakt, ook wel het enige…  Omdat ik in het huis vaak heb uitgesproken om een deel aan “Kom Op Tegen Kanker” te schenken als ik zou winnen , zou ik na mijn 2de plaats dit toch willen doen. Ik zou dus dit schilderij graag willen veilen”, schrijft Nick op Instagram.

“Het hele bedrag zou ik dan graag samen met de koper schenken aan “Kom Op Tegen Kanker”. Normaal zou ik gaan fietsen voor het goede doel te steunen, maar als ik nu 125 km moet fietsen kunnen ze mij met de ambulance komen halen”, lacht hij. “Dus dat is iets voor volgend jaar zodat ik kan beginnen trainen. Moest je interesse hebben om dit prachtexemplaar van Jowi in jouw huis te hangen, dan mag je bieden onder de post op Instagram. Het hoogste bod voor vrijdag 21 mei om 18:00 mag het kopen en dat wordt integraal geschonken aan de organisatie”

Nick kiest héél bewust niet voor een veilingsite. De reden? Omdat je op elke veilingsite een percentage moet afgeven. “ En ik wil het ganse bedrag van de koper samen schenken. Hartelijk dank voor de steun en wie weet tot binnenkort als we samen op de foto gaan en het bedrag overhandigen.  Alle beetjes kunnen het verschil maken”, klinkt het verder.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven