Familie-acteur vreest nieuwe wending: “ik wil nog lang niet uit Familie verdwijnen”

Yanni Bourguignon
Foto: DPG Media

Yanni Bourguignon krijgt het zwaar te verduren op sociale media, nu zijn personage in Familie zwaar uithaalde naar de nieuwe lieveling van de Familie-kijkers: Raven. Yanni’s personage snauwde enkele heftige verwijten naar Raven, gespeeld door Aaron Blommaert en vooral het verwijt dat Raven een ‘dode-moedercomplex’ heeft kwam hard aan bij de kijkers.

Yanni Bourguignon gaat er echter van uit dat iedereen die kritiek spuit op sociale media wel snapt dat hij ‘Cédric’ niet is, maar dat enkel een fictief personage is. De 22-jarige acteur beschouwt de scherpe commentaren juist als een compliment. “Ze bewijzen dat ik Cédric geloofwaardig neerzet”, aldus Yanni Bourguignon in Dag Allemaal.

Al was er één opmerking waar Yanni Bourguignon het toch moeilijk mee had: ‘Was hij maar alleen naar Singapore vertrokken, enkele reis’, schreef iemand op sociale media. “Niet zo bemoedigend, want ik wil nog lang niet uit Familie verdwijnen”, lacht Yanni Bourguignon in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be