Josje Huisman: “ik ben enorm dankbaar voor dit turbulente jaar”

0
Josje Huisman: “ik ben enorm dankbaar voor dit turbulente jaar”
Foto: Photo News

Josje Huisman ontving Jorn Luka op haar zolderkamer om samen een podcast op te nemen. Josje blikte terug op het jaar 2020 en in eerste instantie voelt ze zich vooral dankbaar voor dit turbulente jaar.

“2020. Het jaar waarop alles wat ik ooit dacht zeker te weten, en wat ik goed, fout, vanzelfsprekend en logisch vond; volledig op zijn kop werd gezet, door elkaar werd gehusseld en om werd gedraaid. En dat een paar keer”, schrijft Josje Huisman op Instagram.

“Ik ben nog nooit zoveel van gedachten veranderd als dit jaar. En toch voel ik me bij momenten helderder dan ooit en enigszins bevrijd, omdat ik licht heb kunnen zien schijnen op veel duistere dingen. Eigenlijk ben ik enorm dankbaar voor dit turbulente jaar”, klinkt het bij Josje op Instagram.

Josje voegt er ook haar wensen voor het nieuwe jaar aan toe: “Mijn wens voor mezelf en anderen voor 2021 is dat we ons onderscheidingsvermogen meer dan ooit gebruiken. Dat we onze ogen open hebben voor wat er gebeurt in de wereld.”

“En dat we bedachtzaam zijn op wat we willen, wat we accepteren en waar we onze aandacht op vestigen. Ik wens je verbinding en mildheid met jezelf en (dus ook) met anderen. Verder rest mij nog veel plezier te noemen, want dat is wat het leven leven geeft!” besluit Josje Huisman haar nieuwjaarswensen op Instagram.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven