Junior Planckaert: “dat durf ik niet zeggen aan Shana…”

0
Junior Planckaert: “dat durf ik niet zeggen aan Shana…”
Foto: Photo News

Junior Planckaert heeft zijn nieuwe vriendin Shana voorgesteld aan zijn familie. En aan anderhalf miljoen Vlamingen die hun avonturen volgen in Château Planckaert op één.

Junior en Shana leerden elkaar online kennen tijdens de lockdown en hun eerste date in het echte leven was dan ook erg speciaal en spannend. “Bij een normale date leer je elkaar kennen, maar wij waren precies al een stap verder, raar. Dat voelde direct serieuzer,” onthult Junior in Dag Allemaal.

Junior voelt zich opnieuw openbloeien bij Shana. Nadat zijn vorige relatie van negen jaar op de klippen liep, was hij bang om zich nog open te stellen, maar daar werkt hij nu aan.

Al geeft Shana toe dat Junior eerder het stille type is. “Maar dat vul ik dan wel op mijn gebabbel. We vullen elkaar goed aan.” Maar romantisch? Dat is Junior niet echt…

Junior geeft toe dat hij Shana nog te weinig durft zeggen dat hij haar graag ziet. “Ik moet daar eerlijk in zijn: dat doe ik nog te weinig. Ik geef niet graag mijn gevoelens prijs, ik ben meer gesloten. Dat is een drempel die ik over moet,” vertelt Junior in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven