Veerle uit Boer Zkt Vrouw: “mijn vriendinnen kennen me goed”

0
Veerle uit Boer Zkt Vrouw: “mijn vriendinnen kennen me goed”
Foto: DPG Media

Veerle uit Boer Zkt Vrouw was al snel onder de indruk van Nelis, maar ondertussen lijkt ook Thibaut een inhaalbeweging te maken. “Met Nelis had ik aanvankelijk iets persoonlijkere gesprekken dan met Thibaut, die toch vooral geïnteresseerd leek in het hele paardengebeuren,” geeft Veerle toe in Story.

“Ik kon met hem moeilijk over persoonlijke dingen praten, waardoor ik twijfelde of hij eigenlijk echt voor mij was gekomen. Anderzijds wist hij me vaak te verbazen en kwam hij verrassend uit de hoek. Je ziet zowel Thibaut als Nelis evolueren in het programma. Nelis leerde veel bij over paarden en Thibaut stelde zich later meer open tegenover mij,” laat Veerle nog niet in haar kaarten kijken. Of toch?

Veerles vriendinnen vinden Thibaut alvast de beste match. “Mijn vriendinnen kennen mij goed,” lacht Veerle. “Al speelt mijn eigen intuïtie sowieso een grote rol. Daarbij laat ik me vooral leiden door mijn hart, al zal ik mijn verstand nooit helemaal uitschakelen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven