Tristan verrast zichzelf in Boer Zkt Vrouw: “niet verwacht zo snel verliefd te zijn”

0
Tristan verrast zichzelf in Boer Zkt Vrouw: “niet verwacht zo snel verliefd te zijn”
Foto: DPG Media

Tristan overdonderde Lucas met zijn liefdesverklaring, maar ondanks de ongemakkelijke stilte die daarop volgde is Tristan niet van plan op te geven. “Ik ben niet van plan Lucas te pushen, maar als de gelegenheid zich voordoet, zal ik de kans zeker niet laten liggen om mijn gevoelens nog eens te uiten,” klinkt het zelfverzekerd in Dag Allemaal.

Nochtans dacht Tristan niet dat hij zo snel verliefd zou worden in Boer Zkt. Vrouw. “Ik dacht: ik doe gewoon mee en we zien wel. Maar na de speeddate had ik al ’n heel goed gevoel bij Lucas en dat is tijdens de groepsdate alleen maar gegroeid. Na de opnamen hadden wij ook altijd heel goeie gesprekken. Toen kreeg ik al wat vlinders in de buik,” geeft Tristan toe.

Maar waar Tristan volledig zichzelf blijft als de camera’s draaien is dat bij de deelnemers duidelijk niet het geval. “Ook als de camera draait, blijf ik mezelf: babbelen, zot doen… En die jongens klapten alle vijf dicht! Niet leuk hoor, het waren precies vijf communicantjes op een rij,” aldus Tristan.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven