Marie Verhulst: “ik ben blij dat ik kan samenwerken met mijn broer”

0
Marie Verhulst: “ik ben blij dat ik kan samenwerken met mijn broer”
Foto: Photo News

Marie Verhulst is ondertussen ook op televisie te zien als het nieuwe baasje van Samson. In Dag Allemaal geeft de dochter van Gert Verhulst toe dat het altijd haar bedoeling was om de Burgemeester, Van Leemhuyzen en Alberto te blijven betrekken bij Samson & Marie. “Ook voor mezelf, het zijn mensen naar wie ik opkijk en die bakken ervaring hebben die ik nog mis,” geeft Marie toe in Dag Allemaal.

“Ik ben ook blij dat Viktor de scenario’s schrijft. Dat geeft me ’n veilig gevoel, want ik ken niemand buiten mezelf die zo bezeten is van Samson,” onthult Marie over de samenwerking met haar broer Viktor Verhulst.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven