Gers Pardoel: “mijn gezin draait prima zonder vrouw”

0
Gers Pardoel: “mijn gezin draait prima zonder vrouw”
Foto: Photo News

Gers Pardoel verwerkte begin dit jaar een relatiebreuk. Gers en Sélina gingen uit elkaar waardoor Gers zijn kinderen Goud en Rocci minder vaak ziet.

“Ik heb ze maar twee dagen in de week bij me, maar ik ben heel trots op ze,” vertelt de zanger in Dag Allemaal. “Ze jennen elkaar wel een beetje, daarvoor zijn ze broer en zus, maar ze zijn zorgzaam en lief.”

En Gers meent dat hij zelf ook een zorgzame man is. “Dat is het voordeel aan op mezelf wonen: ik kan de kinderen laten zien hoe een man hoort te zijn. ik kook, doe de was en de plas, maak schoon… Er is helemaal niemand die mij daarin hoeft te ondersteunen. Ik wil daarin het beste voorbeeld zijn voor de kinderen.”

Naar een nieuwe vrouw is Gers dan ook niet bepaald op zoek. “Ik heb niemand nodig. Mijn gezin draait ook prima zonder vrouw. Goud en Rocci hebben al een vader en een moeder, daar is niet per se iemand anders nodig.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven