Daarom stuurt Christophe uit Blind Getrouwd vrienden naar huis

0
Daarom stuurt Christophe uit Blind Getrouwd vrienden naar huis
Foto: DPG Media

Christophe uit Blind Getrouwd besloot een tijdje geleden een reisje naar Sicilië te boeken, kwestie van zeker te zijn van de zomerzon. De afgelopen dagen was het daar zalig. Christophe en zijn vriend hadden ook enkele vrienden meegenomen en genoten samen van een overheerlijke reis.

Maar ondertussen zijn Christophe en zijn vriend Carl met twee in Sicilië achtergebleven. “We zijn aan het tweede deel van onze reis begonnen en hebben de vrienden van de afgelopen week naar huis gestuurd”, klinkt het op Instagram. “De komende weken doen we het met ons twee en met dezelfde temperaturen als in België”, reageert Christophe teleurgesteld. Hij en Carl hadden voor de zon en de hitte net zo goed in België kunnen blijven. Hoe dan ook gaan de twee er het beste van maken.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven