Zo speelt Wim Devilder vals bij Het Journaal

0
Zo speelt Wim Devilder vals bij Het Journaal
Foto: VRT

Zelfs bij tropische temperaturen moeten de nieuwsankers van de VRT de dresscode volgen. Professioneel als hij is, maakt Wim Devilder daar geen probleem van. Tenminste niet voor dat deel van het lichaam dat in beeld komt. Zondag presenteerde Wim Devulder ‘Het Journaal’ van 13 uur in hemd én vest. Alleen de broek paste niet meteen bij de outfit van het nieuwsanker: Wim Devilder had uitzonderlijk geen lange broek maar wel een korte short aan. “Het is zomer voor iedereen. Ook voor nieuwsankers. Toch? 😅🩳 #shorts @vrtnws #summer2020 #workhardplayhard #behindthescenes”, schreef Wim Devilder op Instagram. Zelfs zijn collega Maarten Vangramberen was onder de indruk van de ‘speciale’ outfix van Wim Devilder.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven