Margot Hallemans is het beu: “Er wordt ons al genoeg ontnomen”

0
Margot Hallemans is het beu: “Er wordt ons al genoeg ontnomen”
Foto: VTM

Familie-actrice Margot Hallemans toont zich op Instagram van haar meest rebelse kant. De actrice is het beu dat mensen niet meer mogen dansen. “Dansen mag niet meer buitenshuis”, weet de actrice. Maar Margot Hallemans is niet van plan om zich daar zomaar bij neer te leggen.

“Dus vanmorgen voegde ik het toe aan m’n ochtend routine. Gewoon thuis in mijn living”. De actrice voelt zich beter nu zij kan dansen en roept haar volgers op om hetzelfde te doen. “Schudden en dansen, geniet! Er wordt ons al genoeg ontnomen”, schrijft zij op Instagram Stories.

Margot Hallemans heeft zelfs een nieuw motto: “I’m f*cking crazy, but at least I’m free”, besluit zij op Instagram.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven