Nieuw VTM-programma van Koen Wauters nu al onder vuur genomen

0
Nieuw VTM-programma van Koen Wauters nu al onder vuur genomen
Foto: Photo News

Koen Wauters en Ruth Beeckmans presenteren later dit jaar het verrassende kookprogramma ‘Snackmasters’ op VTM, maar nog voor het programma op de buis komt ligt het al onder vuur.

Snackmasters is een internationaal format dat in het buitenland een kijkcijferkanon bleek. Maar ook daar klinkt er kritiek. Het programma zou ouders aanzetten om ook zelf calorierijke snacks vol suiker te maken zodat ze hun kinderen kunnen volproppen met die troep, lezen we in TV Familie.

Sonja Kimpen gaat nog een stapje verder door Snackmasters een ‘gesponsorde reclamefilm van de grote merken’ als Kitkat, Oreo, Kinder Bueno en Croky te noemen. “Promotie voor ongezonde snacks, maar de tv-makers zullen er wel een hoge amusementstwist aan geven,” klinkt het gelaten bij voedingsdeskundige Sonja Kimpen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven