Sabine Hagedoren: “Dan is het opnieuw zomers terrasjes of barbecueweer”

0
Sabine Hagedoren: “Dan is het opnieuw zomers terrasjes of barbecueweer”
Foto: VRT

“Het is vandaag een vrij zomerse dag met temperaturen tot 25° in de Antwerpse Kempen. We kunnen tot vanavond genieten van de zon, al zijn er wel enkele onschuldige stapelwolken”, vertelde Sabine Hagedoren maandagmiddag op Radio 2. ”Er komen wel meer wolken opdagen, in de loop van de nacht zullen die wolken vooral het westen van het land aandoen. Pas dinsdagvoormiddag komt er gedruppel opzetten, zowat het hele land krijgt periodes van regen en buien én het zal een pak frisser worden, 18°.”

“Ook woensdag nog wat nattigheid en 19°, donderdag slechts 17° met wolken en af en toe een bui. Vrijdag zal het grotendeels droog blijven, dan zal de zon er ook af en toe doorkomen en stijgt de temperatuur tot 23°. In het weekend nog zonniger én warmer: zaterdag tot 24°, zondag kan het zelfs 27° worden. Dan is het dus opnieuw echt zomers voor voor een terrasje of barbecue.  “

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven