Margriet Hermans rouwt om overleden broer

0
Margriet Hermans rouwt om overleden broer
Foto: Photo News

Margriet Hermans is in rouw, enkele weken geleden is haar broer Jan namelijk overleden. Een groot verlies voor de familie Hermans. In tijdens dat de coronamaatregelen streng nageleefd moeten worden, was het voor de familie niet makkelijk om afscheid te nemen. Jan was al een tijdje ziek, maar door de coronacrisis werd een onderzoek alsmaar uitgesteld.

“En toen was het te laat… Ach, Jan was een veel te brave mens, hij wilde de dokters niet ‘lastigvallen”, vertelt Margriet deze week in Dag Allemaal. “Verdomme, hé! Ik voorspel dat er nog slachtoffers zullen vallen omdat mensen niet meer naar de dokter willen gaan.”

Volgens Margriet overleed haar broer Jan aan de gevolgen van een beroerte. “Een uurtje daarvoor had hij nog een berichtje gestuurd naar mijn andere broer, die jarig was. Daarna ging hij een kruiswoordraadsel invullen. Opeens hoorde mijn schoonzus hem zwaar ademen. Zijn laatste adem… Ze heeft toen in paniek naar mij en mijn broer gebeld, die de MUG heeft verwittigd. Toen wij ter plaatse kwamen, waren ze hem al aan het reanimeren. Maar het mocht niet baten.  Het is een troost dat hij niet heeft afgezien. Op een paar seconden was het afgelopen”,


U leest het volledige interview deze week in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven