Koen Crucke onthult geheim over Marie Verhulst

0
Koen Crucke onthult geheim over Marie Verhulst
Foto: VRT

Marie Verhulst had onlangs een persconferentie over de nieuwe televisiereeks van Samson & Marie op Ketnet en de tweede single van het duo ‘Grote Rode Luchtballon’.

Het nieuwe baasje van Samson wou nog niets prijsgeven over de andere personages van Samson en Marie, maar Koen Crucke onthulde toch al enkele dingen die Marie liever nog wat geheim had gehouden…

Koen Crucke kruipt al jarenlang in de huid van Alberto Vermicelli in Samson en op Ment TV sprak Koen Crucke openhartig over de laatste afscheidsshows van Samson en Gert. “Dan ga ik toch wel een traantje laten,” gaf Koen Crucke toe.

Maar toen hem gevraagd werd of dat meteen ook het einde voor Alberto zou betekenen antwoordde Koen Crucke klaar en duidelijk: “nee”.

Snel voegde hij eraan toe dat hij er verder nog niets over kon zeggen en dat het verhaal van Samson & Gert natuurlijk wél stopte.

Daarmee lijkt Koen Crucke dus te bevestigen dat er in eerste instantie dus nog wel plaats is voor personages als Alberto, de burgemeester (Walter De Donder) en Van Leemhuyzen (Walter Baele) in de nieuwe afleveringen van Samson & Marie. Naast vermoedelijk ook enkele nieuwe gezichten?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven