Kijker Big Brother: ‘Ik sta op de zwarte lijst bij Jill en Thomas fans’

0
Kijker Big Brother: ‘Ik sta op de zwarte lijst bij Jill en Thomas fans’
Foto: Play4

Het lijkt wel één grote peutertuin, de Facebookgroep ‘fan club Thomas & Jill uit big brother’, gerund door NT uit Bree en door SR uit Ham. Beiden zijn fan van Jill uit Big Brother. De groep, bestaande uit zo’n 2.900 leden, hanteert regels die zij zelf niet lijken te volgen. “Zorg ervoor dat iedereen zich veilig voelt. Geen enkele vorm van pesten is toegestaan en kleinerende opmerkingen over bijvoorbeeld ras, religie, cultuur, …, geslacht of identiteit worden niet getolereerd.” Mooi zo, maar wie ook maar iets negatiefs over Jill geschreven heeft, lijkt niet in de groep te geraken of werd meteen geblokkeerd. Alsof dat geen pesten is?

Klein detail, in de groep zou een lijst met vele tientallen namen staan van mensen die ondertussen door de beheerders geblokkeerd worden. Is dat nu écht nodig om het zo hard te spelen? Lijkt ons niet, het is eigenlijk best zielig om te zien dat mensen die er toch al volwassen uit zien, zich niet zo gedragen.

Van zondagochtend tot maandagmiddag waren Jill en Thomas trouwens terug herenigd en dat was een blij weerzien. Beiden hadden leuke gesprekken en er viel zelfs een kus. In de dagboekkamer informeerde Big Brother naar die zoen, maar Jill was er snel bij om die zoen een gewone kus te noemen. Na de exit van Thomas gaf Jill al aan dat zij gevoelens voor Thomas had. Of het echt tot een relatie komt is nog maar de vraag, maar in het huis hadden zij elkaars hand meermaals vast. Ja, daar bloeit toch wel iets.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven